Nicolai S.

Godkjent lærer i trommer
Fra 192,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Undervisningssteder

Undervisningslokale

0560 Oslo Oslo

Fra 192,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Om Nicolai S.

Enten om trommesett er helt nytt for deg? Eller kanskje du allerede har spilt en stund og ønsker å ta steget videre? Uansett så er du hjertelig velkommen til å studere med meg. Ingen av oss er like. For meg er det viktig å ta utgangspunkt i hvor du selv vil sånn at jeg kan på best mulig måte lede deg mot dine mål.

Som lærer vektlegger jeg et solid fundament basert på grunnleggende teknikk, korrekt ergonomi, og "hvordan" du skal øve for å oppnå gode resultater. Andre områder som stilarter, notelesing, koordinasjon og ulike konsepter undervises som en utvidelse etter den enkeltes elev sitt behov. Fra tidligere har jeg studert på Tech Music Schools i London, og jobbet fulltid som freelance-musiker.

Jeg har spilt i en god del ulike band, turnert blant annet på Cuba, og opptrådt på Slottsfjellfestivalen. I 2019 åpnet jeg for trommeslageren Steve Gadd da han kom til Norge med trioen Blicher, Hemmer, Gadd.


Det skal være morro! Men som lærer forventer jeg at du viser innsats om du skal studere med meg. Belønningen er at du blir en bedre musiker. i Oslo underviser jeg fra uke 17, 2022. Velkommen!

Fleksibilitet

Book timene på nett, sikker betalingsløsning og fleksibel klippekortløsning.

Sikkerhet

Godkjente lærere med relevant utdannelse og erfaring samt ren politiattest.

Ingen ventelister

Våre lærere er klar til å undervise både hjemme hos elev eller hos læreren.

Andre har også sett på disse lærerne

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder