Nicolai

Nicolai

(1)

Priser

Fra 192,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Underviser i:

Trommer

Om Nicolai

Enten om trommer er helt nytt for deg eller kanskje du allerede har spilt en stund og ønsker å ta steget videre? Uansett så er du hjertelig velkommen til å studere med meg. Ingen av oss er like. For meg er det viktig å ta utgangspunkt i hvor du selv vil sånn at jeg kan på best mulig måte lede deg mot dine mål.

Som lærer vektlegger jeg et solid fundament basert på grunnleggende teknikk, korrekt ergonomi, og "hvordan" du skal øve for å oppnå gode resultater. Andre områder som stilarter, notelesing, koordinasjon og ulike konsepter undervises som en utvidelse etter den enkeltes elev sitt behov. Fra tidligere har jeg studert på Tech Music Schools i London, og jobbet fulltid som freelance-musiker.

Jeg har spilt i en god del ulike band, turnert blant annet på Cuba, og opptrådt på Slottsfjellfestivalen. I 2019 åpnet jeg for trommeslageren Steve Gadd da han kom til Norge med trioen Blicher, Hemmer, Gadd.


Det skal være morro! Men som lærer forventer jeg at du viser innsats om du skal studere med meg . Belønningen er at du blir en bedre musiker. Velkommen! P.S. Det er helt OK å booke en prøvetime.

Anbefalinger av Nicolai

4 (1)

Ragna S. S.

Oprettet den 11/11/22

Veldig dyktig på trommer og engasjert til å lære bort. Opplever også svært godt samarbeid med planlegging av timer med tidspunkt og innhold.

Most often it starts here:

Svartid Gjennomsnittlige svartid er 100+ timer

Undervisningssteder

 • Online

  Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

  Hjemme hos lærer

  3256 Larvik

  Hjemme hos elev

  0 - 250 kr.

  Undervisningslokale

  0560 Oslo Oslo

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Svartid Gjennomsnittlige svartid er 100+ timer

Lignende undervisere

...