Navid

Navid

Navid

Om Navid

Navid Rabiee Hanjani er en særpregen gitarist med lang erfaring og kunnskap innen instrumentet. Han er tidligere session-gitarist for Chris Holmes (fra W.A.S.P) og Fierce Justice (Norske Talenter 2018), som nå tilbyr gitarundervisning i Ålesund og omegn. Navid har delt scene med datteren til Alice Cooper (Calico Cooper), og Blaze Bailey (eks-vokalisten til Iron Maiden), for å nevne noen.

Fra han var født og oppvokst i Oslo, ble han tidlig introdusert for persisk strengemusikk, hvorav han etterhvert måtte lære seg å spille på en "tar" - som er er en av de eldste strengeinstrumentene i verden med stor tilknytning til dagens gitar. Han har spilt på festivaler og konserter i USA og Europa med en rekke artister i mange ulike sjangre.

Videre, har han undervist gitar for både barn og voksne i over 10 år via eget foretak og andre organisasjoner. Han har et bachelorgrad fra UiO innenfor kultur og samfunnsfag, hvorav noen pedagogikk-emner er inkludert. I tillegg får han en bachelorgrad innenfor markedsføring, innovasjon og ledelse fra NTNU Ålesund.

Undervisningene går etter hva eleven ønsker å lære seg og kan tilpasses etter alle nivåer, fra nybegynner til avansert. Timene vil fokuseres på å utforske sin egen personlig preg og stil på instrumentet, musikkteori, skalalære, gehør, låtskriving - og oppbygging. Navid har lang erfaring på scenen og kan veilede musikere som ønsker å være synlig i musikkbransjen.

Navid er tilgjengelig både online og fysisk hjemme hos elevene, og kan utføre undervisninger for grupper hvis det er ønskelig.

Priser

Fra 359,20 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Underviser i:

Gitar

Ukedager:

Fredag / Lørdag / Søndag

Nivåer:

Nybegynner / Grunnleggende / Middels / Avansert / Profesjonell

Aldersgrupper:

Barn / Tenåringer / Voksne / Seniorer

Navid's kompetanser

Hjelper deg med å styrke ditt personlige uttrykk Holistisk tilgang til undervisningen Kan hjelpe med sceneskrekk Mulighet for å undervise søsken sammen 5+ års erfaring som lærer God til nybegynnere God til barn med konsentrasjonsvansker Spesialisert i metal Spesialisert i rock Spesialisert i Blues Spesialisert i online undervisning Spesialisert i pop

Most often it starts here:

Undervisningssteder

  • Online

    Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

    Hjemme hos elev

    0 - 250 kr.

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Lignende undervisere

...