Marianne

Marianne

Marianne

(2)

Om Marianne

Marianne er sanger, sangpedagog og filosof. Hun er utdannet lektor med fagdidaktikk i musikk og religion og etikk fra Universitetet i Oslo. I tillegg er hun autorisert sanglærer fra Complete Vocal Institute i København. Marianne har mange års erfaring som sanger. Hun har bakgrunn i klassisk sang, men har også sunget i rockeband. Det er viktig for Marianne at eleven gjennom sangundervisningen utvikler selvtillit og sangglede. Mariannes fokus er på eleven og på elevens personlige uttrykk og ønsker
Mariannes motto er: «Your Voice, Your Way».

Fortiden underviser hun mest online.
Neste mulighet for undervisning i Oslo er i slutten av mars.

Marianne er medlem av CREO, Norsk Selskap for Filosofisk Praksis (NSFP) og Musikkpedagogene Oslo.

Undervisningen inneholder blant annet:
- Grunnleggende sangteknikk
- Støtte, avslapnings og pusteøvelser
- Vokale effekter som ornamentering/runs, creeking og vibrato.
- Kunstnerisk uttrykk og tolkning

For Marianne er det viktig at undervisningen legges opp på en måte som gir rom for personlig vekst. Marianne mener at man gjennom å utvikle elevens sangteknikk også utvikler elevens evne og selvtillit til å uttrykke seg.

Sjanger
Marianne underviser i alle sjangre, men har spesialisert seg innenfor klassisk sang. Avhengig av elevens ønsker om sjanger og uttrykk, kan Marianne undervise både i tråd med det klassiske bel canto sangidealet og basert på Complete Vocal Technique (CVT). CVT sangteknikk kan brukes av både klassiske og rytmiske sangere, og Marianne mener teknikken er spesielt godt egnet for å få eleven til å finne sitt personlige uttrykk.

Første undervisning
Marianne tar utgangspunkt i elevens ønsker og behov, og tilrettelegger det videre løp med utgangspunkt i elevens ståsted. Typisk vil første undervisningstime bestå av en kartleggingssamtale, enkle sangøvelser og eventuelt gjennomgang av en sang valgt av eleven. For å få tid til dette anbefales det å ha minimum 40 minutter første gangen. Eleven sørger selv for å ha backingtrack til sin valgte sang (YouTube etc.) tilgjengelig.

Nivå
Hun underviser på alle nivåer, og undervisningen passer også godt for nybegynnere. Da vil arbeid med støtte og pust være viktig, i tillegg til grunnleggende vokale settinger. Dersom eleven ønsker å jobbe med CVT, vil arbeid med de vokale modusene Nøytral, Curbing, Overdrive og Edge være sentralt. For mer videregående elever tilbyr Marianne undervisning i vokale effekter og formidling.

Priser

Fra 280,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Underviser i:

Sang, Vokal

Ukedager:

 

Nivåer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger av Marianne

5 (2)

Annette W.

Oprettet den 02/01/23

Timene med Marianne er en fryd! Hun er en sprudlende lærer som er dyktig og jeg har utviklet stemmen min allerede etter et par timer. Anbefales på det varmeste!

Aase M. D.

Oprettet den 02/12/22

Marianne er faglig dyktig, behagelig å jobbe med og flink til å lære fra seg. Skaper trygghet for sine elever.

Marianne's kompetanser

Utdannet fra universitetet 5+ års erfaring som lærer

Most often it starts here:

Svartid 1 t. og 34 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

  Hjemme hos elev

  0 - 250 kr.

  Undervisningslokale

  0560 Oslo

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Svartid 1 t. og 34 min.

Lignende undervisere

...