Line J.

Godkjent lærer i sang, låtskriving, vokal
Fra 420,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Svarer innenfor 5 t. og 54 min.

Undervisningssteder

Online

Hjemme hos lærer

4885 Grimstad

Fra 420,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Svarer innenfor 5 t. og 54 min.

Om Line J.

Line Jørgensen har 15 års undervisningserfaring innenfor musikk og over 20 års erfaring som utøver. Hennes brede undervisningskompetanse som lektor ved ulike institusjoner slik som kulturskoler, musikklinjer, folkehøgskoler i tillegg til privatundervisning, gjør at hun er vant til å undervise elever i alle aldre, på ulike nivå og med forskjellige utfordringer. Hun har en mastergrad i tverrfaglig kunstfag, en mastergrad i utøvende musikk og fullfører en mastergrad i filosofi. Gjennom sine studier implementerer hun sine erfaringer også i undervisningen hvor den helhetlige forståelsen av mennesket og utøveren sees i sammenheng med spesielt fokus på hva som kan hindre og legge tilrette for frihet i stemmen. Deriblant prestasjonsangst, forståelse av mentale prosesser koblet til nervesystemet og mestring av dette for å frigjøre ens naturlige stemme via forståelse av teknikk, pust, kropp og formidling. 

Line underviser sang i alle musikksjangre slik som pop/rock, Singer/songwriter, jazz, rnb, musikal og klassisk. Hun har spesialisert seg i Italiensk Belcanto-teknikk med Elizabeth Norberg-Schulz i 7 år. Hun tar utgangspunkt i denne teknikken for å utvikle frihet i stemmen i alle sjangre. Hun underviser i låtskriving med enkel instruksjon i gitar/piano i tillegg til sang og tekstskriving hvis man ønsker det. Hun underviser også i musikkterapi.

Line virker som utøvende musiker både i inn og utland innenfor ulike sammenhenger og musikksjangre. Den siste tiden har hun også drevet med jazz i tillegg til klassisk musikk som nå er blitt hennes hovedsatsing. Hun har den siste tiden hatt mange musikkprosjekter og konserter med gruppen Viva La Musica, i tillegg til at hun satser på en utøvende solistkarriere innenfor opera, hvor hun bl.a debuterte som Santuzza i Mascagnis opera Cavalleria Rusticana på Sicilia. Hun reiser jevnlig til Spania, Wien og Berlin for å satse videre mot en solistkarriere. Derfor har hun også god erfaring med nettbasert undervisning.

Fleksibilitet

Book timene på nett, sikker betalingsløsning og fleksibel klippekortløsning.

Sikkerhet

Godkjente lærere med relevant utdannelse og erfaring samt ren politiattest.

Ingen ventelister

Våre lærere er klar til å undervise både hjemme hos elev eller hos læreren.

Andre har også sett på disse lærerne

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder