Om

Instrument
Sang, Låtskriving, Vokal
Lokation
Online. Grimstad.
Svartid
2 t. og 5 min.

Om Line J.

Line Jørgensen har 15 års undervisningserfaring innenfor musikk og over 20 års erfaring som utøver. Hennes brede undervisningskompetanse som lektor ved ulike institusjoner slik som kulturskoler, musikklinjer, folkehøgskoler i tillegg til privatundervisning, gjør at hun er vant til å undervise elever i alle aldre, på ulike nivå og med forskjellige utfordringer. Hun har en mastergrad i tverrfaglig kunstfag, en mastergrad i utøvende musikk og fullfører en mastergrad i filosofi. Gjennom sine studier implementerer hun sine erfaringer også i undervisningen hvor den helhetlige forståelsen av mennesket og utøveren sees i sammenheng med spesielt fokus på hva som kan hindre og legge tilrette for frihet i stemmen. Deriblant prestasjonsangst, forståelse av mentale prosesser koblet til nervesystemet og mestring av dette for å frigjøre ens naturlige stemme via forståelse av teknikk, pust, kropp og formidling. 

Line underviser sang i alle musikksjangre slik som pop/rock, Singer/songwriter, jazz, rnb, musikal og klassisk. Hun har spesialisert seg i Italiensk Belcanto-teknikk med Elizabeth Norberg-Schulz i 7 år. Hun tar utgangspunkt i denne teknikken for å utvikle frihet i stemmen i alle sjangre. Hun underviser i låtskriving med enkel instruksjon i gitar/piano i tillegg til sang og tekstskriving hvis man ønsker det. Hun underviser også i musikkterapi.

Line virker som utøvende musiker både i inn og utland innenfor ulike sammenhenger og musikksjangre. Den siste tiden har hun også drevet med jazz i tillegg til klassisk musikk som nå er blitt hennes hovedsatsing. Hun har den siste tiden hatt mange musikkprosjekter og konserter med gruppen Viva La Musica, i tillegg til at hun satser på en utøvende solistkarriere innenfor opera, hvor hun bl.a debuterte som Santuzza i Mascagnis opera Cavalleria Rusticana på Sicilia. Hun reiser jevnlig til Spania, Wien og Berlin for å satse videre mot en solistkarriere. Derfor har hun også god erfaring med nettbasert undervisning.

Fra 449,60 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Undervisningssteder

  • Online

    Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

    Hjemme hos lærer

    4885 Grimstad

Fra 449,60 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Lignende undervisere

...