Jonas L.

Jonas L.

Jonas L.

Om Jonas L.

Jonas, 38 år, har spilt gitar siden 1994 og blitt undervist privat i klassisk gitar fra 1994-1996. Undervisningen der har vært bygget rundt Fernando Carulli sin bok Methode De Guitare. Jonas har spilt elektrisk gitar siden 1995. Jonas har spilt i to band: Steel Wizard( vi holder på fortsatt), og The Argonauts. Jonas liker alle typer musikk, men har hovedsaklig spilt i metall og rock sjangeren. Fra 2006 til 2010 jobbet Jonas som musikklærer på Steinerskolen i Lillehammer, og har hatt elever privat fra 2006 til 2011.

Undervisningen
Jonas Lian underviser i grunnleggende klassisk gitar, og elektrisk gitar fra nybegynner til viderekommende. Fokuset i begge tilfeller vil være enkel notelesning, skalaer og hvordan man kan bruke de. Hans hovedfokus innen metall og rockegitar vil være på solospill, men noe rytmespilling er uunngåelig. Hva det gjelder klassisk gitar vil vi lære enkle til litt mer kompliserte melodier, og gjennomgå litt enkel musikkteori.

Sjanger
Metall, rock, og klassisk gitar.

Første Undervisning
I den første del av undervisningen vil Jonas gjerne bli kjent med eleven, og høre hvilke ting eleven vil lære. Det er også viktig at vi er ærlige med hverandre. Det viktigste for Jonas er at eleven forstår og lærer tingene på sin måte, sånn at det vi går igjennom virkelig kan brukes.

Nybegynner
Hva det gjelder nybegynnere, er det fordel med egen gitar, ekstra strenger, og eventuelt egne plektere.

Skriv en uforpliktende beskjed til Jonas hvis du er interessert eller har noen spørsmål.

Priser

Fra 173,60 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Underviser i:

Gitar

Ukedager:

 

Nivåer:

 

Aldersgrupper:

 

Most often it starts here:

Svartid 26 t. og 36 min.

Undervisningssteder

  • Hjemme hos lærer

    4820 Froland

    Hjemme hos elev

    0 - 250 kr.

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Svartid 26 t. og 36 min.

Lignende undervisere

...