Hallvard M. M.

Godkjent lærer i piano, komponering, musikkteori, keyboard
Fra 161,60 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Svarer innenfor 0 t. og 11 min.

Undervisningssteder

Online

Fra 161,60 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Svarer innenfor 0 t. og 11 min.

Om Hallvard M. M.

Hallvard Moberg er en dyktig musiker fra Os (Bjørnafjorden). Han har spilt piano i siden 2014, og komponert musikk siden 2017. Under vil du kunne se hva Hallvard tilbyr av undervisning.

NB! Jeg underviser kun personer fra 10 år eller eldre - rett og slett på grunn av noen allmennkunnskaper som må være i boks før undervisningen. Du kan uansett sende meg en henvendelse. Jeg vurderer hver sak individuelt.

Undervisningen i piano
Jeg underviser i piano for unge og voksne på alle nivå, enten du er aldri har rørt en tangent eller allerede er komfortabel bak både de hvite og de svarte. Mitt formål er at du skal få noe av verdi fra undervisningen min.

Undervisningen i komposisjon
Jeg underviser i komposisjon for unge og voksne på alle nivå, enten du aldri har skrevet en note eller allerede har noe under beltet. Mitt formål er at du skal få noe av verdi fra undervisningen min.

Undervisningen i musikkteori
Jeg underviser i musikkteori for unge og voksne på alle nivå, enten du aldri har sett et noteark før eller har en god forståelse for hvordan systemet fungerer. Mitt formål er at du skal få noe av verdi fra undervisningen min.

Sjanger
Jeg kan undervise i det meste, men har mest erfaring innen ragtime og filmmusikk.

Første undervisning
I min første undervisning vil jeg ikke gå rett på sak med en gang. Først og fremst vil jeg bli kjent med deg som person, dine ferdigheter, styrker og svakheter. Jeg vil helst at vi skal bruke tid på å bli kjent, slik at vi begge er sikker på hvor landet ligger

Nybegynnere
Dersom du er nybegynner, kan du måtte regne med å få noen spørsmål om hva du vil oppnå, hvorfor du valgte å begynne, og på hvilken måte du vil gå frem. Jeg har undervist nybegynnere tidligere

Fleksibilitet

Book timene på nett, sikker betalingsløsning og fleksibel klippekortløsning.

Sikkerhet

Godkjente lærere med relevant utdannelse og erfaring samt ren politiattest.

Ingen ventelister

Våre lærere er klar til å undervise både hjemme hos elev eller hos læreren.

Andre har også sett på disse lærerne

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder