Erlend J. M.

Godkjent lærer i Gitar, Bass, Musikkproduksjon, Trommer, Slagverk

Tilbyr online undervisning

Godkjent lærer i Gitar, Bass, Musikkproduksjon, Trommer, Slagverk

Tilbyr online undervisning

Gjennomsnittlige svartid er 100+ timer


Fra 174,00 kr. per. 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Prisinformasjon

Undervisningssted:

Online

Hjemme hos elev

Tilbyr online undervisning
  •  Erlend J. M. tilbyr online undervisning

    • Vi har lansert online videoundervisning. Nå du kan lære å spille et instrument over nett med noen av Norges beste musikklærere.
    • Vi har utviklet et digitalt system med god video- og lydkvalitet slik at du får mest mulig ut av undervisningen.
    • Start i dag ved å skrive en melding til vår lærer Erlend J. M.

Om Erlend J. M.

Mitt navn er Erlend Myrhaug. Jeg studerer for tiden musikkterapi ved Griegakademiet. Jeg har erfaring med å undervise i gitar og bass både privat, ved kulturskole og kommunale tilbud for musikkinteresserte. Har også erfaring som frilansmusiker, og har spilt på en rekke konferanser, samt spilt inn musikk til både film og teater. Har også erfaring som bandinstruktør. Jeg kan tilby undervisning i gitar, bass og trommer for elever i alle aldre, både fysisk og online.

Jeg har spilt gitar i 16 år, og har spilt i mange band og prosjekter. Aller mest har jeg erfaring innen sjangrene rock, pop og elektronisk musikk. Jeg har også noe kunnskap innen sjangeren jazz. Er komfortabel med å undervise både nybegynnere og viderekomne. Jeg kjennetegnes som en tålmodig lærer, og har mye erfaring i arbeid med barn- og unge.

Min filosofi er at det viktigste i undervisningen er spillegleden. Og gjennom spillegleden vil musikaliteten, de tekniske og teoretiske kunnskapene oppstå.

I undervisning for nybegynnere vil du kunne stå fritt i å velge hvilken sang du ønsker å lære deg. Du vil også få en innføring i plekterteknikk og fingerspill, samt få en innføring i hvordan man spiller etter besifring, tabulatur og noter. Undervisningen for viderekomne vil jeg tilpasse etter elevens ønsker, mål, spillestil, og musikalske preferanser. Det vil være fokus på oppvarming, improvisasjon, utvikling av soloferdigheter, komping og fokus på musikalsk uttrykk og innlevelse.

Send gjerne en uforpliktende melding om du har noen spørsmål.

Fleksibilitet

Book timene på nett, sikker betalingsløsning og fleksibel klippekortløsning.

Sikkerhet

Godkjente lærere med relevant utdannelse og erfaring samt ren politiattest.

Ingen ventelister

Våre lærere er klar til å undervise både hjemme hos elev eller hos læreren.


Del Erlend's profil på Facebook

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder