Emilie

Profilen til Emilie er for øyeblikket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Emilie

Om Emilie
Emilie har både bachelor og master i utøvende klassisk sang fra NTNU i Trondheim. Hun avsluttet våren 2023 sine studier i opera ved operahøgskolen i Oslo. Hun har lang erfaring som konsertsanger, både som solist og i ensemble. Og har deltatt i både store og små produksjoner bla gjennom Opera Trøndelag. Hun er også utdannet pedagog fra Trondheim og har undervist i flere år både privat og på musikkskole.

Undervisningen
Emilie jobber med å skape:
- En sunn grunnteknikk
- Tekstforståelse
- Musikalitet
- Musikkglede

Å synge er noe veldig personlig, så hun jobber for å hjelpe eleven med å finne sin sound. Bli trygg nok til å kunne utfolde seg, oppleve mestring og sangglede, samtidig som man har et teknisk fokus som også gir trygghet og stødighet.
Derfor liker hun å jobbe sammen med eleven om å finne repertoar og hvilke måter å jobbe på som passer best for den enkelte elev.
Timenes innhold og form legges derfor opp etter elevens ønsker, behov og interesser.

Å synge er en av de fremste måtene vi kommuniserer på, så uttrykk og formidling er viktig og noe Emilie også har mye fokus på i sin undervisning. Hun vil derfor jobbe med hvordan man kan skape et personlig uttrykk i sin sang.

Piano og låtskriving
Emilie underviser også i nybegynner piano, både noter og besifring. Med låtskriving jobber vi med å finne et tema, skrive tekst, lage melodi og lage akkompagnement.

Undervisningen vil i korte trekk inneholde
- Grunnleggende sangteknikk
- Lære og jobbe med nytt repertoar
- Tekstforståelse, formidling og språk
- Oppvarming og pusteøvelser
- Gehør og teori
- Klang, tone og stilFørste time
Den første timen bruker man på å bli kjent. Snakker litt om interesser, forventninger og erfaring. Så gjør man noen enkle øvelser og etterhvert synger man en sang eleven kan godt, slik at læreren kan bli kjent med elevens stemme. På slutten av timen oppsummerer man, og legger en liten plan for neste time, og hva eleven skal jobbe med i mellomtiden.

Sjanger
Emilie underviser i de fleste sjangrer, men har mest erfaring med klassisk, pop, musikal, opera og vise.

Nivå
Emilie har erfaring med å undervise alle nivåer, nybegynner, viderekommen og erfarne. Hun underv...

Lignende undervisere

...