Elizaveta A.

Om

Instrument
Sang, Vokal
Lokation
Online.
Svartid
9 t. og 42 min.

Om Elizaveta A.

Elizaveta har sin utdannelse fra Musikkonservatoriet i Amsterdam (Nederland), Sibelius Akademiet (Finland) og Universitet i Agder (Norge). Hun har studert med en rekke kjente musikere og har en aktiv karriere som klassisk sanger. Hun har flere års erfaring med sangundervisning på alle nivåer og alle aldre. Hun jobber aktivt med a finne hver unike sangstemme og gi hver elev verktøy til å bli en bedre sanger og ha en følelse av mestring.

Undervisning i sang

Elizaveta underviser sang på et høyt nivå der fokuset ligger på å få frem stemmen gjennom formidling, følelser og en god sangteknikk. Hun bygger en stemme ved å utforske alle muligheter og finne det som passer best for deg. Timenes innhold tilpasses etter hver enkelt elev og deres nivå. Hun har erfaring med å forberede unge talenter til å ta en opptaksprøve på musikkhøgskoler, hjelpe erfarne pop/rock musikere med å forbedre teknikken, korister til å innstudere nytt repertoar, barn og unge med utvikling av både sangstemmen og kunnskapen om musikk. Det viktigste er å finne glede i musikken!

Sangundervisningen omfatter blant annet:

- grunnleggende til avansert sangteknikk
- formidling
- språk og uttale
- musikkhistorie
- metode i hvordan man kan best øve og lære seg nye ting

Sjanger

Jeg underviser i nesten alle sjangre. Jeg har erfaring i rock pop, jazz, musical, film musikk og klassisk sang.

Første time

Timen begynner med at vi blir litt kjent med hverandre. Vi snakker om dine erfaringer, ønsker og forventninger. Etter samtalen begynner vi med en «stemmesjekk» som går ut på å synge øvelser slik at jeg får høre stemmen din. Ta gjerne med en sang du liker å synge. Alle har en sangstemme og kan lære å synge, dermed spiller det ingen rolle om du er nybegynner eller erfaren. Vi finner en vei sammen.

Elizaveta A.'s kompetanser

Utdannet fra musikkonservatorium Spesialisert i opera Underviser på konservertorie-nivå 5+ års erfaring som lærer Underviser alle aldre

Fra 220,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Undervisningssteder

  • Online

    Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

Fra 220,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Lignende undervisere

...