Elin K.

(1)

Møt Elin K.

Om

Instrument
Cello, Musikkteori
Lokation
Online. Ålesund.
Svartid
0 t. og 32 min.

Om Elin K.

Elin er utdannet cellist, pedagog og musikkviter ved Griegakademiet, NTNU og Universitetet i Oslo. Hun har 20 års erfaring som profesjonell utøver og cellolærer. Hovedmålet for Elins undervisning er at elevene skal bli så glade i å spille cello at de fortsetter med det resten av livet.

Undervisningen i cello
Elin underviser celloelever i alle aldre og på alle nivå. Hun har også god erfaring med voksne nybegynnere. Det er aldri for sent å lære å spille! For Elin er det viktig at elevene får bruke sine sterke sider og ressurser, samtidig som de blir utfordret til å tilegne seg nye ferdigheter og kunnskap. Noen sentrale punkter i opplæringen:
- Rytme
- Intonasjon (å høre om man spiller rent, og rette opp hvis man ikke gjør det).
- God spillestilling (å bruke kroppen riktig når man spiller; kjempeviktig for å unngå spenninger).
- Musikkforståelse/musikkteori (lese noter, og forstå hvordan musikken er bygd opp).
- Spille musikk i ulike sjangre/stilarter.
- Improvisasjon og komposisjon.
- Tolkning og innlevelse.
- Målsetting og øvingsmetoder.
- Samspill og lytting.

Sjanger
Elins elever får spille musikk i de fleste sjangre, ut fra hva de ønsker selv. Hennes spesialitet er klassisk musikk, og spesielt tidlig musikk. Hun spiller også viola da gamba.

Første undervisning
Eleven må ha eget instrument i passe størrelse. Elin bidrar gjerne som konsulent ved kjøp av cello og tilbehør. Eleven må også regne med å kjøpe en spillebok.

Nybegynnere
Elin legger stor vekt på å gi eleven best mulig utgangspunkt ved å øve inn en god teknikk helt fra begynnelsen av. Men det er alltid musikkgleden som kommer i første rekke!

Elin K.'s kompetanser

Utdannet fra universitetet 20+ års erfaring som lærer Spesialisert i klassisk musikk Utdannet fra musikkonservatorium Utdannet innen musikkvitenskap Utdannet innenfor pedagogikk

Fra 250,40 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Undervisningssteder

  • Online

    Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

    Hjemme hos lærer

    6003 Ålesund

Fra 250,40 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Anbefalinger av Elin K. 5

Eyvind W. A.

Oprettet den 19/08/21

Elin er blid, fordomsfri, dyktig og inspirerende. Jeg tok kontakt som godt voksen med nyinnkjøpt elektrisk cello, uten tidligere erfaring fra instrumentet (hverken akustisk eller elektrisk), og det har vært kjempemorsomt og lærerikt. Jeg kan varmt anbefale Elin til andre som vil lære (mer om) cello.

Lignende undervisere

...