Christine G.

Christine G.

(3)

Priser

Fra 206,40 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Underviser i:

Gitar

Om Christine G.

Har du lyst til å lære gitar for moro skyld? Eller du har lyst til å bli kjempegod på klassisk gitar? Akkorder? Fingerspill? Eller har du kanskje lyst til å komme inn på musikklinja på videregående? Uansett er Christine den riktige læreren for deg.

Hun tar alltid utgangspunkt i elevens ønsker og behov og tilpasser undervisningen etter dette. Første time brukes til å bli kjent med eleven, hva eleven vil lære og sette opp en undervisningsplan. Her er noe av det som inngår i undervisningen:

- Grunnleggende gitarteknikk
- Tabulatur
- Notelesing
- Rytmelære
- Hvordan man stemmer gitaren

Er eleven nybegynner brukes også tid på å bli kjent med gitaren og leke med grunnleggende spilleferdigheter, slik at eleven kan oppleve mestring og glede fra første stund.
Christine tenker at musikkundervisning er en morsom og givende aktivitet uansett hvor god man ønsker å bli, og at timen er en arena for mestring, utforsking og musisering.

Christine har to bachelorer fra NTNU Institutt for musikk; En i klassisk gitar med praktisk-pedagogisk utdanning, og en i lutt. Nå studerer hun master i lutt ved NTNU, samtidig som hun er lærer og utøvende musiker. Hun har fem års erfaring som gitarlærer med elever i alderen 6-20 år og fra nybegynner opp til viderekomment nivå.

Sjanger
Christine underviser i klassisk, pop og akustisk.

Praktiske detaljer
Ta med egen gitar, leksebok og blyant. Man må regne med å kjøpe undervisningsmateriell til timen.
Undervisningen foregår hjemme hos eleven eller online. Undervisningen foregår på mandager og fredager i tidsrommet 16.00-20.00.

Send meg en uforpliktende melding via knappen på denne siden i dag :).

Anbefalinger av Christine G.

5 (3)

Mari H. H.

Oprettet den 23/03/21

Jeg har fått en skreddersydd undervisning som møter mine behov og er tilpasset mitt nivå og mine ønsker. Læreren er engasjert og observant, opptatt av hva jeg ønsker samtidig som hun kommer med egne ideer. Det er åpenbart hun har mye kunnskap. Hun er hjelpsom og positiv, som gjør at det er motiverende å lære å spille gitar. Hvis jeg syns noe er vanskelig, har hun ulike metoder og triks for å hjelpe meg videre. Veldig fornøyd!

Thais M.

Oprettet den 06/11/20

Læreren er kjempe god og tilpasse elevens behov! Anbefales!

Tomas S.

Oprettet den 05/10/20

Veldig dyktig og flink med sønnen vår som var helt fersk på gitar. Lærte veldig mye over en periode på ett drøyt år. Anbefales på det varmeste!

Christine G.'s kompetanser

Utdannet innenfor pedagogikk Utdannet fra universitetet

Most often it starts here:

Svartid 12 t. og 35 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

    Hjemme hos elev

    0 - 250 kr.

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Svartid 12 t. og 35 min.

Lignende undervisere

...