Christine G.

Profilen til Christine G. er for øyeblikket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Christine G.

Har du lyst til å lære gitar for moro skyld? Eller du har lyst til å bli kjempegod på klassisk gitar? Akkorder? Fingerspill? Eller har du kanskje lyst til å komme inn på musikklinja på videregående? Uansett er Christine den riktige læreren for deg.

Hun tar alltid utgangspunkt i elevens ønsker og behov og tilpasser undervisningen etter dette. Første time brukes til å bli kjent med eleven, hva eleven vil lære og sette opp en undervisningsplan. Her er noe av det som inngår i undervisningen:

- Grunnleggende gitarteknikk
- Tabulatur
- Notelesing
- Rytmelære
- Hvordan man stemmer gitaren

Er eleven nybegynner brukes også tid på å bli kjent med gitaren og leke med grunnleggende spilleferdigheter, slik at eleven kan oppleve mestring og glede fra første stund.
Christine tenker at musikkundervisning er en morsom og givende aktivitet uansett hvor god man ønsker å bli, og at timen er en arena for mestring, utforsking og musisering.

Christine har to bachelorer fra NTNU Institutt for musikk; En i klassisk gitar med praktisk-pedagogisk utdanning, og en i lutt. Nå studerer hun master i lutt ved NTNU, samtidig som hun er lærer og utøvende musiker. Hun har fem års erfaring som gitarlærer med elever i alderen 6-20 år og fra nybegynner opp til viderekomment nivå.

Sjanger
Christine underviser i klassisk, pop og akustisk.

Praktiske detaljer
Ta med egen gitar, leksebok og blyant. Man må regne med å kjøpe undervisningsmateriell til timen.
Undervisningen foregår hjemme hos eleven eller online. Undervisningen foregår på mandager og fredager i tidsrommet 16.00-20.00.

Send meg en uforpliktende melding via knappen på denne siden i dag :).

Lignende undervisere

...