Atle B.

Godkjent lærer i: Gitar, Bass

Tilbyr online undervisning

Godkjent lærer i: Gitar, Bass

Tilbyr online undervisning
Fra 150,00 kr. per. 20 min.

Prisinformasjon

I prisen er det medregnet 10% rabatt på klippekort.

Underviser i:

Hjemme hos lærer:
6421 Molde

Hjemme hos elev

Tilbyr online undervisning

Om Atle B.

Atle er 47 år og bor i Årølia i Molde. Han har ingen formell musikkutdannelse, men har drevet med musikk i ulike former hele livet. Notekunnskapene har han ervervet seg gjennom mange år som trompetist og instruktør i ulike korps, og han har siden han var 14 år spilt aktivt bass og gitar, gjennom mange ulike bandkonstellasjoner. Han har spilt bass i storband, coverband, revyer, cabareter og i flere andre sammenhenger, og har en bred erfaring fra ulike sjangre.

Undervisningen Atle underviser i:
• Bass (ikke kontrabass)
o Atle er først og fremst bassist og behersker alle stilarter, fra vanlig fingerspill, tommelspill og slaphand. Undervisningen kan tilrettelegges både for nybegynnere og langt viderekomne.

• Gitar
o Sterk på akkorder og oppbygging av disse, underviser fortrinnsvis i akustisk gitar. Undervisningen kan tilrettelegges både for nybegynnere og langt viderekomne.


Atle underviser folk i alle aldre, og legger vekt på at undervisningen skal være både morsom, lærerik og pedagogisk. Vel så viktig som å lære selve instrumentet er generell musikkforståelse, og det vil også bli vektlagt lyttetrening.
Undervisningen vil også bli lagt opp individuelt. Book en time med Atle, og så legger dere opp et videre løp sammen som er spesielt tilpasset deg.

Sjanger
• Bass:
o Pop, rock, funk, jazz. Artister som Jaco Pastorius, Marcus Miller, Pino Palladino og Victor Wooten har vært til inspirasjon for Atle, og han har en bred tilnærming til musikk generelt.

• Gitar:
o Pop, rock og viser. Artister som James Taylor, Jan Eggum, Tom Waits og mer akustiske artister har vært til inspirasjon for Atle.

Første undervisning
Første timen består av en prat, kartlegging av elevens målsetning med å ta timer, og avklaring av hvilket nivå eleven er på.

Nybegynnere
Du vil få en god innføring helt fra scratch. Hvordan holder du instrumentet? Hvordan stemmer du instrumentet? Hvordan får du spillingen til å bli gøy helt fra første stund? Hvordan finner du motivasjon til å øve?

  •  Atle B. tilbyr online undervisning

    • Vi har lansert online videoundervisning. Nå du kan lære å spille et instrument over nett med noen av Norges beste musikklærere.
    • Vi har utviklet et digitalt system med god video- og lydkvalitet slik at du får mest mulig ut av undervisningen.
    • Start i dag ved å skrive en melding til vår lærer Atle B.

Hvordan virker det?

Send melding til læreren for å avtale en prøvetime.

2. Du får svar på meldingen.

Læreren vil svare på meldingen din og vi på kontoret kontakter deg dersom det er noe spesielt som skal avtales.

3. Avtal første time.

Den første timen avtales med læreren. Du skal ha mottatt en rabattkode på mail som gir deg 50% rabatt på den første timen

Fleksibilitet

Book timene på nett, sikker betalingsløsning og fleksibel klippekortløsning.

Sikkerhet

Godkjente lærere med relevant utdannelse og erfaring samt ren politiattest.

Ingen ventelister

Våre lærere er klar til å undervise både hjemme hos elev eller hos læreren.

Kontakt kontoret

23 89 89 17 (hverdager fra 10:00 - 15:00)

[email protected]


Del Atle's profil på Facebook

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler