Aron N.

Godkjent lærer i gitar, bass, piano, keyboard
Fra 212,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Svarer innenfor 1 t. og 31 min.

Undervisningssteder

Online

Hjemme hos lærer

7224 Melhus

Fra 212,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Svarer innenfor 1 t. og 31 min.

Om Aron N.

Aron har en bachelor i jazz fra universitetet i Stavanger. Studiet inneholdt også pedagogikk/ didaktikk, samt videreutdanning på hovedinstrument el.gitar og komposisjon og arrangering. Aron er 42 år og har spilt gitar siden han var 13 år, piano siden han var 7 år og bassgitar siden han var 15 år. Aron har jobbet som frilanser på jazzgitar siden 2002 hvor han har turnert mye i Norge, Russland og Polen. Han har også medvirket på en plateutgivelse. Bachelorgraden inneholdt jazzpiano som biinstrument. Under studiet inngikk også mye praksis i undervisning.

Musikken har for Aron vært sentrum av livet helt siden tenårene og er noe han i voksen alder brenner for, både som jazzmusiker og lærer. Fokuset på at musikk er en leik står sentralt i has virke som lærer og utøver.

Undervisning i gitar
Når det kommer til gitarundervisning underviser han viderekommende ellever fra 18 årsalderen. Gitarundervisningen vil inneholde læring av akkorder brukt i jazz, blues og viser, skalaer som benyttes i improvisasjon samt oversikt over rytmikk. Viktig i undervisningen er også hvordan optimal læring av tradisjonelle jazzlåter, blueslåter og viser foregår. Aron har innsikt i hvordan man opparbeider seg ferdigheter som skal til for å improvisere godt og være akkordinstrument i et band.

Undervisning i piano
På piano underviser han elever som har kommet i gang litt og som har fylt 15 år. I bacheolorgraden inngikk også jazzpiano som biinstrument. Undervisningen her vil dreie seg om å lære viser og jazzlåter. Her står jazzakkorder også sentralt.

Undervisning i bass
Bassundervisningen er hos han også fra 15 årsalderen. På bass inngår som på piano og gitar en utvikling av oversikten på instrumentet. Rytmikk og forståelse av hva det vil si og ha bassrollen i et band vil også stå sentralt.

På starten av en undervisning vil Aron kartlegge elevens nivå på instrumentet, hva denne kan av skalaer, akkorder, improvisasjonsferdigheter, samt hva eleven ønsker å jobbe med av låter

Skriv en uforpliktende beskjed til Aron dersom du ønsker undervisning eller har noen spørsmål

Fleksibilitet

Book timene på nett, sikker betalingsløsning og fleksibel klippekortløsning.

Sikkerhet

Godkjente lærere med relevant utdannelse og erfaring samt ren politiattest.

Ingen ventelister

Våre lærere er klar til å undervise både hjemme hos elev eller hos læreren.

Andre har også sett på disse lærerne

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder