Singer/Songwriter Del 3: Innspilling

Sofia Aa. Sofia Aa. 5 (3)
Sofias gruppen er ikke tilgjengelig. Du kan gå til Sofias profil for å se tilgjengelige grupper.

Om undervisningen

Denne workshopen passer for deg som har en singer/songwriter-spire inni deg som kanskje ikke har fått mulighet til å blomstre helt enda? Eller du har sunget en del, men ønsker mer input og inspirasjon til å utvikle deg videre. Det krever ingen forhåndskunnskaper, kun et ønske om å synge og skrive egne sanger!I denne workshopen vil du lære å spille inn dine egen sanger. Som Singer/Songwriter er det viktig å kunne spille inn sine egne skisser, om det enten er for å huske sangene eller om det er for å kunne ta de videre til en ordentlig studioinnspilling. Alt du trenger er en pc/mac eller iPhone som har tilgang til programmet Garage Band eller Logic.Denne workshopen er en del av tre Singer/Songwriter workshops:1. Del 1. Låtskriving 28/1-232. Del 2: Vokalteknikk 4/2-233. Del 3: Innspilling 11/2-23Sofia Aarvik er artist og låtskriver. Hun skriver all musikken hun gir ut, og brenner for at flere kan få oppleve hvor gøy og meningsfullt det er å sette ord og musikk til sine egne følelser og erfaringer. Sofia er utdannet ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate i Oslo, og du kan finne musikken hennes her: https://open.spotify.com/artist/50DxrAdzyWVHRm2nMW76G2?si=8u5_CMGqQaGQ8FPnkTnrwQWorkshopen vil holdes i Sofias hjem i Holmenkollen, og adressen vil du få ved påmelding. Ta kontakt med Sofia på tlf 91639824 hvis du har noen spørsmål!

Om læreren

Lærer siden
Januar 2019
Gj.sn. responstid
2 t. og 43 min.
Om
Sofia Aarvik er en vokalist og låtskriver med utdannelse fra NLA Høgskolen Staffeldtsgate i Oslo. Hun har ti års erfaring som utøvende musiker, og er ...
Sted
Holmenkollen, 0788 Oslo
Pris
500,00 kr.
Målgruppe
Tenåringer, Voksne
Nivå
Nybegynner, Grunnleggende
Dato
13/05/23

Anbefalinger av Sofia Aa.

5 (3)

Lucas B.

Oprettet den 05/11/20

Veldig flink lærer og hun har god kunnskap. Føler jeg har utviklet stemmen og ikke minst pusten gjennom undervisningen med Sofia.

Marit H.

Oprettet den 17/03/21

Sofia er en veldig dyktig piano og sanglærer. Hun tilpasser nivået godt, er alltid positiv og får frem det beste i eleven. Min datter hilser og sier; «hun blir aldri sur hvis du gjør noe feil!" Vi kan absolutt anbefale Sofia!

Astrid S. O.

Oprettet den 18/03/21

Sofia er en super lærer! Det er gøy og jeg blir inspirert. Jeg gikk fra å kunne ingenting til å nå kunne spille mange forskjellige sanger. Jeg anbefaler Sofia på det varmeste.