Singer/Songwriter Del 1

Sofia Aa. Sofia Aa. 5 (3)
Sofias gruppen er ikke tilgjengelig. Du kan gå til Sofias profil for å se tilgjengelige grupper.

Om undervisningen

I denne workshopen vil du du få tips og triks til hvordan å skrive dine egne sanger. Enten du har skrevet en del tidligere eller er helt fersk passer dette kurset for deg! Du vil lære å jobbe med håndtverkene som en singer/songwriter trenger: Tekst, melodi, og akkorder eller "tracks". Vi vil også snakke om "den indre kritiske stemmen" og hvordan vi kan forholde oss til den i låtskrivingen slik at den ikke tar over styringen!

Sofia Aarvik er artist og låtskriver. Hun skriver selv all musikken hun gir ut, og brenner for at flere kan få oppleve hvor gøy og meningsfullt det er å sette ord og musikk til sine egne følelser og erfaringer.

Workshopen vil holdes i Sofias hjem i Holmenkollen.

About the teacher

Lærer siden
Januar 2019
Gj.sn. responstid
5 t. og 56 min.
Om
Sofia Aarvik er en vokalist og låtskriver med utdannelse fra NLA Høgskolen Staffeldtsgate i Oslo. Hun har ti års erfaring som utøvende musiker, og er ...
Sted
Lillevannsveien 57 G, 0788 Oslo
Pris
1800,00 kr. / 600,00 kr. per gang
Målgruppe
Tenåringer, Voksne
Nivå
Nybegynner, Grunnleggende, Middels
Periode
13/01/23 - 27/01/23 (3 leksjoner)

Anbefalinger av Sofia Aa. 5

Lucas B.

Oprettet den 05/11/20

Veldig flink lærer og hun har god kunnskap. Føler jeg har utviklet stemmen og ikke minst pusten gjennom undervisningen med Sofia.

Marit H.

Oprettet den 17/03/21

Sofia er en veldig dyktig piano og sanglærer. Hun tilpasser nivået godt, er alltid positiv og får frem det beste i eleven. Min datter hilser og sier; «hun blir aldri sur hvis du gjør noe feil!" Vi kan absolutt anbefale Sofia!

Astrid S. O.

Oprettet den 18/03/21

Sofia er en super lærer! Det er gøy og jeg blir inspirert. Jeg gikk fra å kunne ingenting til å nå kunne spille mange forskjellige sanger. Jeg anbefaler Sofia på det varmeste.