Time på trommesett.

Del

Om Andre Drage Haraldsen

Timeplan

1.
5. april 19:00 - 21:00 (Onsdag)
2.
12. april 19:00 - 21:00 (Onsdag)
Sted
Trondheimsveien 2, 0560 Oslo
Plasser
12 plasser totalt
Pris
1200,00 kr. / 600,00 kr. per gang
Periode
05/04/23 - 12/04/23 (2 leksjoner )
Målgruppe
Tenåringer, Voksne, Seniorer
Nivå
Middels, Avansert, Profesjonell
Er det adgang for rullestol?
Nei

Hvorfor velge gruppeundervisning?

Gruppetimer i trommer er ideelle for de som ønsker den beste undervisningen til best mulig pris. Anerkjent pedagogisk forskning viser at gruppeundervisning kan gi en rekke faglige, musikalske og personlige fordeler. Læringen kan oppstå ikke bare mellom lærer og deg som elev, men også mellom elever. I tillegg er det sosialt og motiverende å være sammen om et felles prosjekt. Ønsker du å ha høyt læringstrykk, og samtidig holde kostnadene nede, er gruppetimer derfor et svært godt valg.

Uansett hva du velger, kan du være sikker på at alle lærere ved musikk-undervisning.no er godt kvalifiserte. Våre lærere må gjennomgå en krevende faglig og personlig godkjenningsprosess som inkluderer en nøye gjennomgang av utdanning, referansesjekk og øvrig bakgrunn. I tillegg må alle lærere ha plettfri vandel og levere oppdatert politiattest. Å sikre gode lærere er en del av vårt viktigste arbeid ved denne plattformen.

Avbestillingsregler

Vi følger forbrukerrådets regler for billettkjøp. Siden din deltakelse i gruppen vil kunne være viktig for at gruppen som helhet fungerer rent faglig, og din bestilling vil fortrenge andres muligheter til å delta, har vi ikke angrerett på gruppeundervisningsplassene våre. Når tilbudet er akseptert og betalt, kan det ikke endres eller refunderes.

Hvis en lærer kansellerer vil du få refundert ditt kjøp. Hvis det for eksempel ikke er nok påmeldinger, vil gruppen kanselleres senest syv dager før oppstart og du vil få refundert ditt kjøp.

Dersom timen avlyses av forhold som er utenfor vår kontroll, for eksempel sykdom, force majeur etc, vil vi så langt det praktisk lar seg gjennomføre flytte undervisningen til en annen dag. Er undervisningen en fast ukedag, vil en løsning kunne være å legge til en ekstra uke mot slutten av perioden. Du vil så langt det er mulig alltid motta et varsel via din innboks på profilen din og/eller på e-post så raskt som mulig om noe umiddelbart oppstår. Les alle våre vilkår og betingelser her.

Lærer siden
Juli 2020
Gj.sn. responstid
72t eller mer
Om
Trommeslager Andre Drage har utdanning fra London og lang fartstid som musiker, både på turne og i studio, med alt fra rockeband, jazz, metal, fusion,...
Sted
Trondheimsveien 2, 0560 Oslo
Plasser
12 plasser totalt / 0 påmeldte
Pris
1200,00 kr. / 600,00 kr. per gang
Periode
05/04/23 - 12/04/23 (2 leksjoner)
1200,00 kr.
46,00 kr.
Total pris
1246,00 kr.