Singer/Songwriter Del 2: Vokalteknikk

Del
Privat lenke - Registrering kun via denne siden

Om undervisningen

Denne workshop-serien passer for deg som har en singer/songwriter-spire inni deg. Kanskje har den ikke fått mulighet til å blomstre helt enda? Eller du har sunget en del, men ønsker mer input og inspirasjon til å utvikle deg videre. Det krever ingen forhåndskunnskaper, kun et ønske om å synge og skrive egne sanger!

I denne workshopen vil vi fokusere på sangteknikk. Du vil lære å synge på en naturlig måte og få hjelp til å legge vekk eventuelle uvaner som hinderer full stemmefrihet. Du vil også få muligheten til å få feedback på din sang eller sangteknikk hvis du ønsker innspill og oppmuntring!

Denne workshopen er en del av tre Singer/Songwriter workshops:

1. Del 1. Låtskriving 29/4-23

2. Del 2: Vokalteknikk 6/5-23

3. Del 3: Innspilling 13/5-23

Sofia Aarvik er artist og låtskriver. Hun skriver og fremfører musikken hun gir ut, og brenner for at flere kan få oppleve hvor gøy og meningsfullt det er å skape og formidle sin egen musikk. Sofia er utdannet ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate i Oslo, og du kan lytte til musikken hennes her: https://open.spotify.com/artist/50DxrAdzyWVHRm2nMW76G2?si=8u5_CMGqQaGQ8FPnkTnrwQ

Workshopen vil holdes i Sofias hjem i Holmenkollen, og adressen blir tilsendt ved påmelding Ta kontakt med Sofia på tlf 91639824 hvis du har noen spørsmål!

+ Se mer - Se mindre
Sted
Holmenkollen, 0788 Oslo
Plasser
8 ledige plasser
Pris
500,00 kr.
Dato
06/05/23
Målgruppe
Tenåringer, Voksne
Nivå
Nybegynner, Grunnleggende, Middels
Er det adgang for rullestol?
Nei

Timeplan

1.
6. mai 14:00 - 15:30 (Lørdag)

Hvorfor velge et intensivkurs?

Gruppeundervisning i sang / vokal / låtskriving som strekker seg over kortere tid er ideelt for de som ønsker å jobbe med kun et særlig utvalgt tema eller som ønsker å få et kort og effektivt innblikk i et gitt tema. Korte kurs, over en dag gir mulighet for å få tilgang på forelesere som ikke ellers er tilgjengelige.

Anerkjent pedagogisk forskning viser at gruppeundervisning kan gi en rekke faglige, musikalske og personlige fordeler. Læringen kan oppstå ikke bare mellom lærer og deg som elev, men også mellom elever. I tillegg er det sosialt og motiverende å være sammen om et felles prosjekt. Ønsker du å ha høyt læringstrykk, og samtidig holde kostnadene nede, er gruppetimer derfor et svært godt valg.

Uansett hva du velger, kan du være sikker på at alle lærere ved musikk-undervisning.no er godt kvalifiserte. Våre lærere må gjennomgå en krevende faglig og personlig godkjenningsprosess som inkluderer en nøye gjennomgang av utdanning, referansesjekk og øvrig bakgrunn. I tillegg må alle lærere ha plettfri vandel og levere oppdatert politiattest. Å sikre gode lærere er en del av vårt viktigste arbeid ved denne plattformen.

Avbestillingsregler

Vi følger forbrukerrådets regler for billettkjøp. Siden din deltakelse i gruppen vil kunne være viktig for at gruppen som helhet fungerer rent faglig, og din bestilling vil fortrenge andres muligheter til å delta, har vi ikke angrerett på gruppeundervisningsplassene våre. Når tilbudet er akseptert og betalt, kan det ikke endres eller refunderes.

Hvis en lærer kansellerer vil du få refundert ditt kjøp. Hvis det for eksempel ikke er nok påmeldinger, vil gruppen kanselleres senest syv dager før oppstart og du vil få refundert ditt kjøp.

Dersom timen avlyses av forhold som er utenfor vår kontroll, for eksempel sykdom, force majeur etc, vil vi så langt det praktisk lar seg gjennomføre flytte undervisningen til en annen dag. Er undervisningen en fast ukedag, vil en løsning kunne være å legge til en ekstra uke mot slutten av perioden. Du vil så langt det er mulig alltid motta et varsel via din innboks på profilen din og/eller på e-post så raskt som mulig om noe umiddelbart oppstår. Les alle våre vilkår og betingelser her.

Om læreren

Lærer siden
Januar 2019
Gj.sn. responstid
35 t. og 5 min.
Om
Sofia Aarvik er en vokalist og låtskriver med utdannelse fra NLA Høgskolen Staffeldtsgate i Oslo. Hun har ti års erfaring som utøvende musiker, og er ...
Sted
Holmenkollen, 0788 Oslo
Plasser
8 ledige plasser
Pris
500,00 kr.
Dato
06/05/23
500,00 kr.
75,00 kr.
Total pris
575,00 kr.

Anbefalinger av Sofia Aa.

5 (3)

Lucas B.

Oprettet den 05/11/20

Veldig flink lærer og hun har god kunnskap. Føler jeg har utviklet stemmen og ikke minst pusten gjennom undervisningen med Sofia.

Marit H.

Oprettet den 17/03/21

Sofia er en veldig dyktig piano og sanglærer. Hun tilpasser nivået godt, er alltid positiv og får frem det beste i eleven. Min datter hilser og sier; «hun blir aldri sur hvis du gjør noe feil!" Vi kan absolutt anbefale Sofia!

Astrid S. O.

Oprettet den 18/03/21

Sofia er en super lærer! Det er gøy og jeg blir inspirert. Jeg gikk fra å kunne ingenting til å nå kunne spille mange forskjellige sanger. Jeg anbefaler Sofia på det varmeste.