Singer/Songwriter Online

Del

Om undervisningen

Har du et ønske om å skrive dine egne sanger? Synge på en uanstrengt og naturlig måte? Enkelt å kunne spille inn dine egne sanger hjemme?

Denne workshop-serien passer for deg som har en singer/songwriter-spire inni deg som kanskje ikke har fått mulighet til å blomstre helt enda. Eller du har skrevet en del sanger, men ønsker mer input og inspirasjon til å utvikle deg videre. Hvis du ikke har mulighet til å delta i det fysiske Singer/Songwriter-kurset anbefaler vi dette online-kurset! Det krever ingen forhåndskunnskaper, kun et ønske om å synge og skrive egne sanger.

Denne workshopen er en del av tre Singer/Songwriter online workshops:
1. Del 1. Låtskriving 2/3-23
2. Del 2: Vokalteknikk 9/3-23
3. Del 3: Innspilling 16/3-23

Sofia Aarvik er artist og låtskriver. Hun skriver all musikken hun gir ut, og brenner for at flere kan få oppleve hvor gøy og meningsfullt det er å sette ord og musikk til sine egne følelser og erfaringer. Sofia er utdannet ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate i Oslo, og du kan lytte til musikken hennes her: https://open.spotify.com/artist/50DxrAdzyWVHRm2nMW76G2?si=8u5_CMGqQaGQ8FPnkTnrwQ

Ta kontakt med Sofia på tlf 91639824 hvis du har noen spørsmål!

+ Se mer - Se mindre
Sted
Online, 0788 Oslo
Plasser
30 ledige plasser
Pris
1500,00 kr. / 500,00 kr. per gang
Periode
02/03/23 - 16/03/23 (3 leksjoner )
Målgruppe
Tenåringer, Voksne
Nivå
Nybegynner, Grunnleggende, Middels
Er det adgang for rullestol?
Ja

Timeplan

1.
2. mars 19:00 - 21:30 (Torsdag)
2.
9. mars 19:00 - 21:30 (Torsdag)
3.
16. mars 19:00 - 21:30 (Torsdag)

Hvorfor velge gruppeundervisning?

Gruppetimer i vokal / sang / låtskriving er ideelle for de som ønsker den beste undervisningen til best mulig pris. Anerkjent pedagogisk forskning viser at gruppeundervisning kan gi en rekke faglige, musikalske og personlige fordeler. Læringen kan oppstå ikke bare mellom lærer og deg som elev, men også mellom elever. I tillegg er det sosialt og motiverende å være sammen om et felles prosjekt. Ønsker du å ha høyt læringstrykk, og samtidig holde kostnadene nede, er gruppetimer derfor et svært godt valg.

Uansett hva du velger, kan du være sikker på at alle lærere ved musikk-undervisning.no er godt kvalifiserte. Våre lærere må gjennomgå en krevende faglig og personlig godkjenningsprosess som inkluderer en nøye gjennomgang av utdanning, referansesjekk og øvrig bakgrunn. I tillegg må alle lærere ha plettfri vandel og levere oppdatert politiattest. Å sikre gode lærere er en del av vårt viktigste arbeid ved denne plattformen.

Avbestillingsregler

Vi følger forbrukerrådets regler for billettkjøp. Siden din deltakelse i gruppen vil kunne være viktig for at gruppen som helhet fungerer rent faglig, og din bestilling vil fortrenge andres muligheter til å delta, har vi ikke angrerett på gruppeundervisningsplassene våre. Når tilbudet er akseptert og betalt, kan det ikke endres eller refunderes.

Hvis en lærer kansellerer vil du få refundert ditt kjøp. Hvis det for eksempel ikke er nok påmeldinger, vil gruppen kanselleres senest syv dager før oppstart og du vil få refundert ditt kjøp.

Dersom timen avlyses av forhold som er utenfor vår kontroll, for eksempel sykdom, force majeur etc, vil vi så langt det praktisk lar seg gjennomføre flytte undervisningen til en annen dag. Er undervisningen en fast ukedag, vil en løsning kunne være å legge til en ekstra uke mot slutten av perioden. Du vil så langt det er mulig alltid motta et varsel via din innboks på profilen din og/eller på e-post så raskt som mulig om noe umiddelbart oppstår. Les alle våre vilkår og betingelser her.

Om læreren

Lærer siden
Januar 2019
Gj.sn. responstid
17 t. og 5 min.
Om
Sofia Aarvik er en vokalist og låtskriver med utdannelse fra NLA Høgskolen Staffeldtsgate i Oslo. Hun har ti års erfaring som utøvende musiker, og er ...
Sted
Online, 0788 Oslo
Plasser
30 ledige plasser
Pris
1500,00 kr. / 500,00 kr. per gang
Periode
02/03/23 - 16/03/23 (3 leksjoner)
1500,00 kr.
125,00 kr.
Total pris
1625,00 kr.

Anbefalinger av Sofia Aa. 5

Lucas B.

Oprettet den 05/11/20

Veldig flink lærer og hun har god kunnskap. Føler jeg har utviklet stemmen og ikke minst pusten gjennom undervisningen med Sofia.

Marit H.

Oprettet den 17/03/21

Sofia er en veldig dyktig piano og sanglærer. Hun tilpasser nivået godt, er alltid positiv og får frem det beste i eleven. Min datter hilser og sier; «hun blir aldri sur hvis du gjør noe feil!" Vi kan absolutt anbefale Sofia!

Astrid S. O.

Oprettet den 18/03/21

Sofia er en super lærer! Det er gøy og jeg blir inspirert. Jeg gikk fra å kunne ingenting til å nå kunne spille mange forskjellige sanger. Jeg anbefaler Sofia på det varmeste.