Vokalkurs for nybegynnere

Sofia Aa. Sofia Aa. 5 (5)
Sofias gruppen er ikke tilgjengelig. Du kan gå til Sofias profil for å se tilgjengelige grupper.

Om undervisningen

Drømmer du om å kunne synge for andre, eller kun for deg selv med en større frihet? Over fem kvelder vil vi gå gjennom vokalteknikk som vil gi deg et grunnlag du kan ha med deg for resten av livet. Vi vil lære å bruke stemmen uanstrengt og sunt uten å bli sliten i stemmen, og få et større spekter i volum og uttrykk. Kurset vil være i det som kan kalles "rytmisk sang". Det vil si ikke klassisk sang, men pop/soul/rock/vise eller den sjangeren du måtte ønske. Vi vil første og frest lære å bruke stemmen på en naturlig måte mer enn å tilpasse den til eksterne idealer. Hva ønsker din stemme å uttrykke? Du har en unik stemme, og av og til gjelder det bare å fjerne noen uvaner slik at denne får tre frem!

Om læreren

Lærer siden
Januar 2019
Gj.sn. responstid
12 t. og 30 min.
Om
Sofia Aarvik er en vokalist og låtskriver med utdannelse fra NLA Høgskolen Staffeldtsgate i Oslo. Hun har ti års erfaring som utøvende musiker, og er ...
Sted
Holmenkollen, 0788 Oslo
Pris
2500,00 kr. / 500,00 kr. per gang
Målgruppe
Tenåringer, Voksne
Nivå
Nybegynner, Grunnleggende
Periode
03/04/23 - 01/05/23 (5 leksjoner)

Anbefalinger av Sofia Aa.

5 (5)

Lucas B.

Oprettet den 05/11/20

Veldig flink lærer og hun har god kunnskap. Føler jeg har utviklet stemmen og ikke minst pusten gjennom undervisningen med Sofia.

Marit H.

Oprettet den 17/03/21

Sofia er en veldig dyktig piano og sanglærer. Hun tilpasser nivået godt, er alltid positiv og får frem det beste i eleven. Min datter hilser og sier; «hun blir aldri sur hvis du gjør noe feil!" Vi kan absolutt anbefale Sofia!

Astrid S. O.

Oprettet den 18/03/21

Sofia er en super lærer! Det er gøy og jeg blir inspirert. Jeg gikk fra å kunne ingenting til å nå kunne spille mange forskjellige sanger. Jeg anbefaler Sofia på det varmeste.