JazzVerksted for sangere

Del

Om undervisningen

Få litt SWING på sakene!
Er du av dem som ikke klarer å sitte stille når du hører gamle storbandslagere, og aller helst vil synge med?
Får du DET drømmende blikket når Ella Fitgerald, Billie Holiday, Sarah Vaughan, Chet Baker, eller Mel Tormè stemmer i en av Broadway-slagerne av Cole Porter, George Gershwin, eller Richard Rodgers?
Eller er du kanskje bare litt lei av “that same old song”, og vil prøve deg på noe nytt?
Da er JazzVerkstedet stedet for deg!

Benytt deg av Juletilbudet! Kun 1100,00 (pluss service avgift) hvis du melder deg på innen 1 Januar 2023.
Ordinær pris : 1300, 00 (pluss service avgift))

Jazz er en unik stilart som omfavner mange spennende musikalske elementer som kommer oss til gode i de fleste andre sjangere.
Det vil si at vi jobber med sangen og musikken i 360 grader:


JazzVerkstedet omfavner:

VOKAL TEKNIKK:
Det skal mere til enn en lørdag ettermiddag for å "finne" stemmen din, men her vil du få gode øvelser og tips til å komme deg litt videre på veien.

HØRELÆRE:
Jeg liker å kalle "hørelære" for "gehørelære", for det er akkurat det vi jobber med; det musikalske gehøret vårt. Med et bedre musikalsk øre kan vi dykke litt dypere ned i musikken, og for sangere spesielt er det en nødvendighet å ha noen "knagger" til å henge tonene på...

RYTMELÆRE:
Vet du hva en av de beste kvalitetene en sanger kan ha? God rytmesans.
Duke Ellington sa: "It don't mean a thing if it ain't got that swing"
Vi skal prøve å leve opp til disse ordene...

IMPROVISASJON:
Jazz ER improvisasjon. Her skal vi ta et forsiktig steg inn i vår egen kreative verden. Jazz-språket er spennende og utfordrende.
Dette kan være litt utenfor komfort sonen for noen, men du vil finne ut at det egentlig ikke er så skummelt likevel.

REPERTOAR og TOLKNING
Sist, men ikke minst, så skal vi synge!
Hver deltager får i oppgave å forberede to standard låter som skal fremføres under kurset. Har du aldri sunget foran ett publikum før?
Her får du sjansen!
Du vil også oppdage at å lytte til andre sangere er veldig lærerikt!
Noter og lydfiler til sangene vil bli tilsendt så snart du melder deg på.

JazzVerkstedet er åpent for alle, uansett nivå.
Vi jobber både i grupper og individuelt.
Du behøver ikke ha sunget jazz før for å melde deg på.

Du trenger ikke ta med noe spesielt annet en notene du vil få tilsendt, men kanskje du vil ta litt notater under kurset?
Vi tar en liten pause, så litt niste er lurt å ha med.
Snacks, drikke, og kaffe fåes kjøpt.

Vil du vite litt mer om meg kan du ta en titt her:
www.ninapedersen.it

+ Se mer - Se mindre
Sted
Øvingshotellet, 0560 Oslo
Plasser
6 ledige plasser
Pris
1300,00 kr.
Dato
21/01/23
Målgruppe
Tenåringer, Voksne, Seniorer
Nivå
Grunnleggende
Er det adgang for rullestol?
Ja

Timeplan

1.
21. januar 10:30 - 15:30 (Lørdag)

Hvorfor velge et intensivkurs?

Gruppeundervisning i sang som strekker seg over kortere tid er ideelt for de som ønsker å jobbe med kun et særlig utvalgt tema eller som ønsker å få et kort og effektivt innblikk i et gitt tema. Korte kurs, over en dag gir mulighet for å få tilgang på forelesere som ikke ellers er tilgjengelige.

Anerkjent pedagogisk forskning viser at gruppeundervisning kan gi en rekke faglige, musikalske og personlige fordeler. Læringen kan oppstå ikke bare mellom lærer og deg som elev, men også mellom elever. I tillegg er det sosialt og motiverende å være sammen om et felles prosjekt. Ønsker du å ha høyt læringstrykk, og samtidig holde kostnadene nede, er gruppetimer derfor et svært godt valg.

Uansett hva du velger, kan du være sikker på at alle lærere ved musikk-undervisning.no er godt kvalifiserte. Våre lærere må gjennomgå en krevende faglig og personlig godkjenningsprosess som inkluderer en nøye gjennomgang av utdanning, referansesjekk og øvrig bakgrunn. I tillegg må alle lærere ha plettfri vandel og levere oppdatert politiattest. Å sikre gode lærere er en del av vårt viktigste arbeid ved denne plattformen.

Avbestillingsregler

Vi følger forbrukerrådets regler for billettkjøp. Siden din deltakelse i gruppen vil kunne være viktig for at gruppen som helhet fungerer rent faglig, og din bestilling vil fortrenge andres muligheter til å delta, har vi ikke angrerett på gruppeundervisningsplassene våre. Når tilbudet er akseptert og betalt, kan det ikke endres eller refunderes.

Hvis en lærer kansellerer vil du få refundert ditt kjøp. Hvis det for eksempel ikke er nok påmeldinger, vil gruppen kanselleres senest syv dager før oppstart og du vil få refundert ditt kjøp.

Dersom timen avlyses av forhold som er utenfor vår kontroll, for eksempel sykdom, force majeur etc, vil vi så langt det praktisk lar seg gjennomføre flytte undervisningen til en annen dag. Er undervisningen en fast ukedag, vil en løsning kunne være å legge til en ekstra uke mot slutten av perioden. Du vil så langt det er mulig alltid motta et varsel via din innboks på profilen din og/eller på e-post så raskt som mulig om noe umiddelbart oppstår. Les alle våre vilkår og betingelser her.

Om læreren

Lærer siden
September 2020
Gj.sn. responstid
17 t. og 39 min.
Om
Nina har sin utdannelse fra både Norge og Italia hvor hun har vært bosatt i 30 år. Hun har over 20 års erfaring som vokaljazz pedagog på både amatør o...
Sted
Øvingshotellet, 0560 Oslo
Plasser
6 ledige plasser
Pris
1300,00 kr.
Dato
21/01/23
1300,00 kr.
115,00 kr.
Total pris
1415,00 kr.

Anbefalinger av Nina Jori Pedersen

4.5 (2)

Bergljot J. E.

Oprettet den 15/04/21

Nina er utrolig dyktig! Ikke viste jeg at jeg hadde en slik sangstemme. Hun får fram det gode i meg!

Venche P.

Oprettet den 19/10/21

Nina har en solid musikalsk bakgrunn som gjør at hun vet hva hun snakker om. Hun er flink til å formidle sin lærdom og har et godt vesen. Noen ganger har jeg opponert inni meg mot diverse oppgaver, for så og forstå at hun hadde rett..Jeg har faktisk lært noe! Kunne gjerne gitt 5stjerner, men tenker at man kan ha litt a strekke seg etter.. Jeg anbefaler Nina til alle som ønsker å bruke denne form for læring, det funker faktisk, særlig hvis man gjør leksa si : )