Slik forholder vi oss til situasjonen rundt Covid-19

Unngå å dele instrumenter

Vi anbefaler at du i utgangspunktet unngår å dele instrumenter med andre. Hvis dette ikke kan unngås, anbefaler vi at du desinfiserer både hender og instrumenter før du bruker dem.

Ta undervisningen på nettet

Hvis du mistenker at du kan være smittet med Covid-19, bør undervisningen holdes online til du kan være sikker på at du ikke er smittet.

Se alle våre online lærere her, eller snakk med din nåværende lærer om muligheten for å flytte undervisningen på nettet.

Norske mestre i online undervisning

Vi lanserte online undervisning allerede høsten 2019, og lærerne våre er noen av de mest erfarne i Norge innen dette feltet.I første halvdel av 2020 holdt lærerne våre over tusen undervisninger på nettet, og tilbakemeldingene fra både elever og lærere har vært enormt positive.

Fordeler med online undervisning

Hos oss foregår online undervisning direkte gjennom vårt system, og det krever ikke at du laster ned noen form for programvare. Vi selger heller ikke dataene dine til tredjeparter. Med online undervisning har du tilgang til et veldig stort utvalg av lærere, og du kan motta undervisning når som helst og hvor som helst.

Verdens beste system for online undervisning

I august 2020 ble vi tildelt støtte fra Innovationsfonden for å videreutvikle den delen av systemet vårt som er bygget for online undervisning. Målet er å bygge verdens beste system for online undervisning i musikk, og arbeidet er allerede i full gang.

Forhindre smitte

Opdateret d. 06/05-2021

Det beste du kan gjøre for å forhindre smittespredning er å følge Helsedirektoratets generelle råd og bruke dem i alt du gjør - hjemme, i offentligheten, på skolen, på arbeidsplassen og dermed også i musikkundervisningen.

Som voksen bør du hjelpe barna slik at også de kan følge rådene. Hvis det er noen av rådene du ikke kan følge, må du være ekstra flittig med å følge de andre.
 1. Vask hendene ofte eller bruk håndsprit
  Forsikre deg om at du har håndsprit tilgjengelig.

 2. Host eller nys i ermet
  Hvis du hoster og nyser er det likevel best å flytte undervisningen på nettet.

 3. Unngå håndtrykk og klemmer
  For en gangs skyld er Jazz-hands den beste løsningen.

 4. Vær oppmerksom på rengjøring
  Dette gjelder også dørhåndtak, instrumenter osv.

 5. Hold avstand
  Det kan også være lurt å sette opp plexiglass mellom lærer og elev

I tillegg til disse generelle retningslinjene, er det viktig å følge med på helsemyndighetenes anbefalinger og retningslinjer. De oppdateres regelmessig. Du kan oppdatere deg på de gjeldende anbefalingene og retningslinjene på helsedirektoratets hjemmesider.