Kristian T.I

Godkjent lærer i Bass, Musikkproduksjon, Komponering, Musikkteori, Gitar

Tilbyr online undervisning

Godkjent lærer i Bass, Musikkproduksjon, Komponering, Musikkteori, Gitar

Tilbyr online undervisning

Gjennomsnittlige svartid er 100+ timer


Fra 133,33 - 166,67 kr. per. 20 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Prisinformasjon

Undervisningssted:

Hjemme hos lærer
5165 Laksevåg

Hjemme hos elev

Tilbyr online undervisning

Om Kristian T.I

Kristian er en 25 år gammel musiker under masterutdannelse i musikkpedagogikk ved HVL med tidligere utdannelse fra musikk på LIPA (Paul McCartney skolen). Har fartstid som session/bandbassist på både bassgitar og gitar for over et titalls musikalske prosjekt i en stor variasjon av sjangre. Er nå aktiv som bassist og medkomponist i BYRDE og også sitt eget soloprosjekt.
Kristian underviser bassgitar, elgitar, musikkproduksjon, musikkteori/funksjonsharmoni på nivå fra nybegynner til de mere erfarne.

Undervisning i bassgitar
Kristian underviser i bass for nybegynnere og viderekomne, der bassundervisningen vil bli formet av hvilken type musikk eleven selv har lyst til å lære. På bass er det masse gøy i et hav av sjangre, enten det er rock, funk, metal, jazz, rap eller polka du har lyst til å lære vil vi kunne finne materiale vi kan jobbe med. Motivasjon er noe av det viktigste for å bli god, og derfor skal det være gøy å øve. Du få øvelser som er musikalsk interessante samtidig som de utvikler dine tekniske ferdigheter, i tillegg til å gi rask mestring i en god progresjon. Det er også viktig å ha kunnskap innen praktisk musikkteori når man er bassist, og teori vil bli flettet inn i undervisningen for å kunne skape en bredere forståelse av musikk.
- Sjangerbredde
- Musikalsk uttrykk
- Solospill
- Samspill
- Note- og rytmeøvelser

Undervisning i musikkproduksjon
I dagens teknologiske verden går nesten all musikk på et eller annet tidspunkt gjennom en DAW før det blir gitt ut til verdens ører. Jeg har spesialisering innenfor Logic Pro, og har også kompetanse i Pro Tools og kan overføre egen kunnskap til andre program. Både det å kunne spille seg inn som instrumentalist for å komponere i lag med andre, bruke MIDI for å aktivere digitale instrument til elektroniske låter og å sample og redigere audiofiler til noe helt nytt er bare noen av mulighetene alle med en laptop har i dagens samfunn. Det er derimot et forvirrende territorium med mange fremmedord som kan være vanskelig å orientere seg i uten hjelp, og derfor vil undervisningen gi oppgaver som vil øke kunnskapene om verktøyene og mulighetene i programmene. I undervisningen vil det bli gitt online ressurser i som vil styrke læringen i mellom timene for best mulig progresjon.

- Kunnskap om software
- Bruk av plugins
- Komponering
- Miksing
- Midi
- Arrangering

Undervisning i musikkteori, komponering og låtskriving
Det sies i kunsten at en må kunne reglene før en kan bryte reglene på riktig måte. Vestlig musikkteori er kunnskap bygget opp gjennom historien om forholdet mellom de forskjellige 12 tonene i vårt tonale system. Hvordan kan en skal gå frem for å finne tonene en kan improvisere over en gitt akkordprogresjon? Hvilken funksjon har de forskjellige akkordene? Hvilken påvirkning har tonevalget og rytmikken i en melodi i en komposisjon? Med utdanning innenfor komponering og låtskriving med spesialisering innenfor rytmisk musikk har jeg komponert mange verk innenfor pop/rock/jazz/elektronika, der prosessen på hver låt kan være helt forskjellig fra en annen. Hva kan være lure trekk for å skape en spennende komposisjon i dagens streaming baserte samfunn? Det er bare noen av tingene vi kan gå gjennom etter ønske i undervisningen.

- Notelære
- Funksjonsharmoni
- Akkordlære
- Skalaer og modes/kirketonearter
- Dynamikk
- Instrumentering
- Overraskelsesmoment
- Melodiføring

Første undervisning
Kristian vil ta utgangspunkt i nivået ditt i undervisningen, og dermed vil første time bestå av å snakke litt om hvilken type musikk du liker og hva du kan spille spille fra før. Det viktige i undervisningen er at det skal være artig, motiverende, praktisk anvendelig og full av mestring.

Skriv en uforpliktende beskjed til Kristian hvis du er interessert eller har noen spørsmål.

  •  Kristian T.I tilbyr online undervisning

    • Vi har lansert online videoundervisning. Nå du kan lære å spille et instrument over nett med noen av Norges beste musikklærere.
    • Vi har utviklet et digitalt system med god video- og lydkvalitet slik at du får mest mulig ut av undervisningen.
    • Start i dag ved å skrive en melding til vår lærer Kristian T.I

Hvordan virker det?

Send melding til læreren for å avtale en prøvetime.

2. Du får svar på meldingen.

Læreren vil svare på meldingen din og vi på kontoret kontakter deg dersom det er noe spesielt som skal avtales.

3. Avtal første time.

Den første timen avtales med læreren. Du skal ha mottatt en rabattkode på mail som gir deg 50% rabatt på den første timen

Fleksibilitet

Book timene på nett, sikker betalingsløsning og fleksibel klippekortløsning.

Sikkerhet

Godkjente lærere med relevant utdannelse og erfaring samt ren politiattest.

Ingen ventelister

Våre lærere er klar til å undervise både hjemme hos elev eller hos læreren.

Kontakt kontoret

23 89 89 17 (hverdager fra 10:00 - 15:00)

[email protected]


Del Kristian's profil på Facebook

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler