Sang og Helse - Mer livskvalitet, mindre stress

Del

Om undervisningen

Dette er et kurs over tre lørdager for deg som ønsker å lære mer om teknikker som roer nervesystemet og gir mer energi og livskvalitet i hverdagen! Lær å aktivere "Rest & Digest"-delen av nervesystemet i stedet for "fight/flight: Vi gjør øvelser som aktiverer vagusnerven, som du kan bruke i hverdagen for å øke livskvaliteten. Det krever ingen forhåndskunnskaper innenfor sang, men vi vil bruke kropp og stemme i utforskingen av hva som roer sinnet og gjør oss mer tilstede i øyeblikket.

Del 1: Nervesystemet

Denne lørdagen vil vi jobbe med stressmestring. Vi vil gjøre øvelser som aktiverer det parasympatiske nervesystemet aka «rest and digest». Dette setter i gang kroppens naturlige immunforsvar og evne til å helbrede seg selv. De siste årene har det kommet mye forskning om Vagusnerven, og vil gjøre noen avspenningsøvelser og andre øvelser for å aktivere denne fantastiske hovednerven i kroppen.

Del 2: Musikk og følelser

Det er mye positivt som skjer i kropp og psyke når følelser blir uttrykt gjennom ord eller sang, eller enda bedre begge deler! Vi ser på det brede spekteret av følelser som vi alle har tilgang til og hvordan vi kan uttrykke dem gjennom låtskriving. Dette krever ingen forhåndskunnskap om sangskriving.

Del 3: Kropp og stemme

Vi ser på hva som kan hindre stemmen i å være fri, og hva som frigjør den naturlige stemmekraften!

Sofia Aarvik er artist og låtskriver. Hun brenner for at flere kan få oppleve økt livskvalitet av å sette ord på egne følelser og erfaringer, og det å uttrykke seg gjennom sang. Hun er trent i Qigong og Tai chi og er opptatt av helsegevinstene ved kroppsbevissthet og aktivering av det parasympatiske nervesystemet. Sofia er utdannet ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate i Oslo, og du kan finne musikken hennes her: https://open.spotify.com/artist/50DxrAdzyWVHRm2nMW76G2?si=8u5_CMGqQaGQ8FPnkTnrwQ

+ Se mer - Se mindre
Sted
Holmenkollen, 0788 Oslo
Plasser
8 ledige plasser
Pris
1800,00 kr. / 600,00 kr. per gang
Periode
25/03/23 - 22/04/23 (3 leksjoner )
Målgruppe
Tenåringer, Voksne
Nivå
Nybegynner, Grunnleggende, Middels, Avansert
Er det adgang for rullestol?
Nei

Timeplan

1.
25. mars 14:00 - 16:00 (Lørdag)
2.
15. april 14:00 - 16:00 (Lørdag)
3.
22. april 14:00 - 16:00 (Lørdag)

Hvorfor velge gruppeundervisning?

Gruppetimer i sang / vokal / låtskriving er ideelle for de som ønsker den beste undervisningen til best mulig pris. Anerkjent pedagogisk forskning viser at gruppeundervisning kan gi en rekke faglige, musikalske og personlige fordeler. Læringen kan oppstå ikke bare mellom lærer og deg som elev, men også mellom elever. I tillegg er det sosialt og motiverende å være sammen om et felles prosjekt. Ønsker du å ha høyt læringstrykk, og samtidig holde kostnadene nede, er gruppetimer derfor et svært godt valg.

Uansett hva du velger, kan du være sikker på at alle lærere ved musikk-undervisning.no er godt kvalifiserte. Våre lærere må gjennomgå en krevende faglig og personlig godkjenningsprosess som inkluderer en nøye gjennomgang av utdanning, referansesjekk og øvrig bakgrunn. I tillegg må alle lærere ha plettfri vandel og levere oppdatert politiattest. Å sikre gode lærere er en del av vårt viktigste arbeid ved denne plattformen.

Avbestillingsregler

Vi følger forbrukerrådets regler for billettkjøp. Siden din deltakelse i gruppen vil kunne være viktig for at gruppen som helhet fungerer rent faglig, og din bestilling vil fortrenge andres muligheter til å delta, har vi ikke angrerett på gruppeundervisningsplassene våre. Når tilbudet er akseptert og betalt, kan det ikke endres eller refunderes.

Hvis en lærer kansellerer vil du få refundert ditt kjøp. Hvis det for eksempel ikke er nok påmeldinger, vil gruppen kanselleres senest syv dager før oppstart og du vil få refundert ditt kjøp.

Dersom timen avlyses av forhold som er utenfor vår kontroll, for eksempel sykdom, force majeur etc, vil vi så langt det praktisk lar seg gjennomføre flytte undervisningen til en annen dag. Er undervisningen en fast ukedag, vil en løsning kunne være å legge til en ekstra uke mot slutten av perioden. Du vil så langt det er mulig alltid motta et varsel via din innboks på profilen din og/eller på e-post så raskt som mulig om noe umiddelbart oppstår. Les alle våre vilkår og betingelser her.

Om læreren

Lærer siden
Januar 2019
Gj.sn. responstid
17 t. og 5 min.
Om
Sofia Aarvik er en vokalist og låtskriver med utdannelse fra NLA Høgskolen Staffeldtsgate i Oslo. Hun har ti års erfaring som utøvende musiker, og er ...
Sted
Holmenkollen, 0788 Oslo
Plasser
8 ledige plasser
Pris
1800,00 kr. / 600,00 kr. per gang
Periode
25/03/23 - 22/04/23 (3 leksjoner)
1800,00 kr.
140,00 kr.
Total pris
1940,00 kr.

Anbefalinger av Sofia Aa. 5

Lucas B.

Oprettet den 05/11/20

Veldig flink lærer og hun har god kunnskap. Føler jeg har utviklet stemmen og ikke minst pusten gjennom undervisningen med Sofia.

Marit H.

Oprettet den 17/03/21

Sofia er en veldig dyktig piano og sanglærer. Hun tilpasser nivået godt, er alltid positiv og får frem det beste i eleven. Min datter hilser og sier; «hun blir aldri sur hvis du gjør noe feil!" Vi kan absolutt anbefale Sofia!

Astrid S. O.

Oprettet den 18/03/21

Sofia er en super lærer! Det er gøy og jeg blir inspirert. Jeg gikk fra å kunne ingenting til å nå kunne spille mange forskjellige sanger. Jeg anbefaler Sofia på det varmeste.